Bosch sine tre nye multi- verktøy er utstyrt med det nye standardiserte Starlock-systemet som sikrer optimal kraftoverføring fra verktøy til tilbehør.

Utstyrt for å håndtere alle DIY-prosjekter

Små rettelser og justeringer kan enkelt gjøres for hånd ved hjelp av de to verktøyene i Starlock klassen: PMF 220 CE og PMF 250 CES egner seg for kutting i metall og plastikkrør eller til sliping av treverk på steder der det er vanskelig å komme til. PMF 350 CES i StarlockPlus-klassen tilbyr en enda bredere serie applikasjoner og egner seg ypperlig for større prosjekter. Disse maskinene er alle utstyrt med verdens første 180 graders LED-stripe som gjør det enklere å jobbe I mørket.

Bytt tilbehør på sekunder

Å skifte tilbehør har aldri vært enklere. Funksjonen «MagnetHold» på maskinen PMF 220 CE holder tilbehøret på plass med en universal-skrue.

Brukere av PMF 250 CES og PMF 350 CES kan bytte tilbehør raskt og enkelt uten ekstra verktøy med det nye systemet «Bosch AutoClic». Tilbehøret festes enkelt på plass på samme måte som en skibinding og frigjøres ved å trykke inn hendelen på hodet av verktøyet.

Riktig tilbehør for hver oppgave

Med totalt 32 Starlock-tilbehør og fire StarlockPlus-tilbehør er DIY-entusiaster fullt utstyrt for å alle typer oppgaver. Prøv for eksempel det nye dykksagbladet med «Curved-Tec» som sørger for unik presisjon ved saging i treverk, eller den nye slipefingeren som fjerner maling og lakk i de trangeste kriker og kroker.

De nye multimaskinene fra Bosch er nå tilgjengelige hos forhandlere av profesjonelt verktøy. PMF 220 CE fås kjøpt til veiledende pris 998 kroner og leveres i en eske sammen med en sekskantet pipenøkkel, et Starlock segment, et sagblad, en slipeplate, seks ark med slipepapir i fire teksturer og et firetrinns dybdeanslag.

PMF 250 CES kommer med samme utstyr med unntak av den sekskantede pipenøkkelen. Denne maskinen kommer også med et eget støvsugingssystem og er tilgengelig for veiledende pris 1 398 kroner.

PMF 350 CES har veiledende pris 1 798 kroner og kommer med samme støvsugingssystem i tillegg til StarlockPlus dykksagblad for tre og metall og anti vibrasjonsgrep.

Leave a comment