Hengeren leveres komplett med støttebein for sikker påstigning.  Hengeren er typegodkjent for 15,5 tonn totallast (12,3 tonn nyttelast) med 8 bolters nav og 8mm hardox 400 bunnplate. Hengeren kan også leveres ned 1m kornkarmer, nor som gir 16 m3 kapasitet. At den er typegodkjent av vegdirektoratet sikrer en enkel registrering.

Lilleseth leverer ett komplett redskapsprogram fra det enkle til det mest profesjonelle og knytter til seg anerkjente produsenter, og der hvor vi selv utvikler produkter står kravet til kvalitet og levering høyt.  Lilleseth er spesielt kjent for service og rask levering av produkter til meget konkurransedyktige priser. Lilleseth har levert redskapsprodukter siden 1998 på det Norske markedet med stor suksess og stadig økende produktutvalg.  Produktutvalget på redskapsprodukter strekker seg fra veiskraper, hengere, pallegafler, skjær og skuffer med mer.

Fakta Lilleseth Dumperhenger:
•    Utvendig: B: 2,5m, L: 4,35m, Innvendig: B: 2,38m, L: 4,15m
•    12,3 tonn nyttelast, 15,5 tonn totalt
•    Bunnplate: 8mm hardox 400
•    God tippvinkel
•    Bremser på 4 hjul
•    Avtagbar frontlem
•    Led lys på baklamper
•    Parkeringsklosser
•    Standard Continental radial 500/50-17 hjul
•    100mm FAD nav, bremseband og aksler
•    Typegodkjent vegdirektoratet
•    Med støttebein for sikker påstigning
•    Kan leveres med 1m kornkarmer (16 m3 kapasitet)

Leave a comment