Conpot

Ny administrerende direktør i Volvo Norge

Waldemar Andrè Christensen er tilsatt som ny administrerende direktør i Volvo Norge AS.

Waldemar André er 41 år, er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg juridisk 1. avdeling fra universitetet i Bergen, i tillegg til å ha gjennomført Gründerskolen ved universitet i Oslo. Han har en variert bakgrunn og begynte i Volvo Norge i januar 2011 som produktsjef. Waldemar André kom til Volvo fra Mizzuki Motor AS der han hadde vært ansvarlig leder og medeier siden 2003. Mizzuki Motor hadde siden starten i 1995 bygget seg opp til å bli en ledende importør innenfor to- og firehjulsmarkedet.

Etter en kort periode som produktsjef tok Waldemar André over som leder av Direct Sales i Volvo Norge og jobbet med direkte salg til store kunder frem til han i januar 2014 overtok stillingen som salgsdirektør lastebil, med ansvar for alt lastebilsalg i Norge for Volvo og Renault.

Etter at tidligere adm. direktør Erik Engelien sluttet i januar i år, har Waldemar André fungert i stillingen som adm. direktør i Volvo Norge AS. Nå overtar han altså denne rollen formelt.

–    Det er med stor glede og ydmykhet jeg påtar meg rollen som leder av Volvo Norge. Jeg kommer inn i en veldrevet organisasjon, med et oppegående og velfungerende forhandlernett, samt i en tid hvor vi er markedsledere både på Volvo buss og Volvo lastebil. I tillegg skal vi fortsette med å videreutvikle Renault Trucks sin virksomhet på det norske markedet. Jeg er sikker på at jeg sammen med dyktige medarbeidere og et godt forhandlernett, skal klare å videreutvikle organisasjonen og sikre Volvo den posisjonen de fortjener i markedet, som Norges beste leverandør av moderne transportløsninger, slutter Waldemar A. Christensen

Waldemar André er opprinnelig fra Porsgrunn, men er i dag bosatt i Bærum. Han er gift og har to barn. Han fyller fritiden med friluftsaktiviteter, familie og venner.

Stikkord: