Conpot

Toetasjes nyhet fra Langendorf

Flexliner fra Langendorf er en ny toetasjes henger med plass til 54 europaller

Nor Slep AS har i mer enn 12 år vært importør for den Tyske produsenten Langendorf. Hovedproduktene er tipphengere, maskinhengere og elementhengere. Det er nettopp elementhengeren som har stått for idegrunnlaget når Flexliner ble utviklet.

Flexliner har to etasjer som muliggjør en fleksibel og kostnadseffektiv transport av paller og gods. Rask og effektiv lasting/lossing ved hjelp av Langendorf eget fjæringssystem og integrert lasteheis i full bredde. Lastehøyde i begge etasjer er hele 1,83 mtr.

Flexliner leveres også som isolert kjøl og frysetralle med separate klimasoner i 2 etasjer, dette muliggjør transport av matvarer som krever forskjellig temperatur for å beholde kvaliteten

Flexliner produseres på fabrikken til Langendorf i Waltrop Tyskland. De siste 2 årene har fabrikken gjennomgått en modernisering og store deler av produksjonen er automatisert. Det produseres opp mot 1000 hengere årlig ved fabrikkens produksjonslinjer.

Flexliner-SDT-1 SDF (35)

Stikkord: