Signeringen foregikk på E134 Damåsen-Saggrenda-prosjektets anleggskontor på Skrubbmoen ved Skollenborg sør for Kongsberg.

Ferdig høsten 2019

Regionvegsjef i sør Kjell Inge Davik og direktør i Implenia Petter Moe satte underskriften på kontrakten som skal fullføres innen høsten 2019, da hele vegprosjektet gjennom Øvre Eiker og Kongsberg åpner.

Signeringen ble også bivånet av Implenia-direktør i Region øst, Implenia Norge, Geir Nordbo, prosjektleder i Statens vegvesen for E134 Damåsen-Saggrenda-prosjektet,  Tom Hedalen og byggeleder for delstrekningen Myntbrua-Trollerudmoen, Ola Håvard Hole i Statens vegvesen.

Kake til frokost

Alle de vegvesenansatte på prosjektet tok også del i markeringen på kantina på Skrubbmoen. Signeringen av kjempekontrakten ble markert med marsipankake, kaffe, taler og klappsalver.