Conpot
  • Atlas Copco DC

Ny rotasjonsfres fra Atlas Copco

Rotasjonsfreserne DC egner seg ypperlig på mykere fjell.

Atlas Copcos DC-rotasjonsfresere er glimrende alternativer for fjell- og betongvegger, overflateprofilering, grøfting, utgraving av frossen jord, bryting av mykere bergarter i steinbrudd, riving og mudring. Teknikken som benyttes, gjør det enkelt å transportere vekk materiale fra tunneler og grøfter samt andre typer fjell- eller betongområder. Som et supplement til Atlas Copcos hydrauliske hammere tilbyr de ytterligere en løsning for bruk på mykere bergarter opptil100 MPa.

DC-serien finnes i servicevekter fra 200 kg til 2900 kg og passer til 1–50 tonns maskinbærere.Freserne kan brukes under vann ned til 30 m dybde uten ytterligere installasjoner. De lave støy- og vibrasjonsnivåene gjør Atlas Copcos rotasjonsfresere til et glimrende alternativ for bruk i følsomme byområder og på arbeidsplasser som er underlagt visse begrensninger.

Stikkord: