Conpot

Økt fokus på sikkerhet og trygghet på arbeidsplasser

Det er krav med årlig sakkyndig kontroll av løfteutstyr. Forskrift om administrative ordninger § 8-6 krever at sakkyndig virksomhet skal være sertifisert av et sertifiseringsorgan som er utpekt av Direktoratet for arbeidstilsynet.

Lilleseth Kjetting er sakkyndig virksomhet og godkjent som kontrollør på løfteredskap. Arne Georg Aalborg er firmaets sertifiserte kontrollør. Han kan melde om økende interesse og fokus på sikkerhet og trygghet på arbeidsplassene, noe som gode tilbakemeldinger og økende etterspørsel tyder på.

Løfteutstyr og lastsikringsutstyr

Produktutvalget til Lilleseth kjetting strekker seg fra løfteutstyr som myk løft, kjetting løft G80/G100 og taljer til sikringsutstyr som myk surring, kjettingstrammer og kjettingsurring.

Lilleseth sitt Løft-Sikring program inneholder kjettinger i Grade 80 og Grade 100, hvor G100 kvalitet gir 25 % høyere kapasitet.

– Våre surrekjettinger har påmontert merkebrikke med kvalitet og bruddstyrke i henhold til EN 12195. Alle lengder og løsninger leveres raskt da kjetting og komponenter er lagervare. Lilleseth er spesielt kjent for service og rask levering av produkter til meget konkurransedyktige priser, sier Stine Lilleseth i en pressemelding.

Stikkord: