Conpot
  • Atlas Copco Cobra Pro

Borhammer med elektronisk drivstoffinnsprøyting

Atlas Copco Cobra Pro er den første bensindrevne borhammeren med elektronisk drivstoffinnsprøyting

Atlas Copco er først på markedet med en bensindrevet borhammer med elektronisk drivstoffinnsprøyting. Glem manuell justering av forgasseren og choking. Motoren i Cobra Pro bygger på samme teknologi som motorene i moderne biler.

Fordelen er ikke bare opptil 30 % lavere drivstofforbruk på grunn av optimal forbrenning, men også topp ytelse og opptil 10 % høyere effekt ved alle driftshastigheter. Den er enklere å starte både når den er kald og varm, og det er ingen fare for isdannelse uansett høyde. Sist, men ikke minst: Motoren i Cobra Pro krever mindre rutinemessig vedlikehold, men fungerer likevel problemfritt i lang tid.

Cobra Electro

Den elektriske, håndholdte borhammeren Cobra Electro setter en ny standard

Atlas Copcos mål med utviklingen av en ny elektrisk håndholdt borhammer har vært å oppnå klassens beste energieffektivitet, hammerkapasitet og effekt-/vektforhold. Det aller viktigste var imidlertid at maskinen skulle være ekstra brukervennlig. Nye Cobra Electro innfrir ikke bare disse forventningene, men setter også en helt ny standard.

Cobra Electro er enkel å bruke – det er bare å sette i kontakten og begynne å jobbe. Driftseffekten på 61,5 % er ledende i klassen, og ettersom Cobra Electro også er den letteste av alle elektriske borhammere, har den også det beste effekt-/vektforholdet. Cobra Electro er stillegående, har lave verdier for vibrasjoner i hender og armer, og krever minimalt vedlikehold.

Dagbruddfjellbor

SRD 25 er fjellboret for dagbrudd, som gjør det mulig å jobbe hele dagen uten å bli sliten.

Det nye dagbruddfjellboret SRD 25 er en meget ergonomisk maskin som forenkler både påhugg og penetrering. Det usedvanlig lave vibrasjonsnivået på 6 m/s2 skåner hender og armer, og gjør at operatøren kan betjene maskinen med maksimal ytelse og minimal anstrengelse.

SRD 25 er velbalansert, lett og kompakt, og har høyt dreiemoment og høy borehastighet. Rotasjonsmekanismen med riflet løp gir høy slagstyrke for rask penetrering og er mindre følsom for støv. Og fordi maskinen er konstruert i ett stykke, går ingen boreenergi tapt.

Stikkord: