Som ny importør og samarbeidspartner i Norge har vi valgt Rich. Steen AS.

– Vi ser fram mot å samarbeide med et selskap som har samme mål og tydelig deler våre verdier.  Rich-Steen AS har den bakgrunn, erfaring og kompetanse som kreves for å utvikle Sørlings forretninger i Norge, sier Sørlings Administrerende Direktør Mikael Tornbjörk.

– Sørlings produkter passer godt inn i vårt firma og dette kommer til å bli et meget sterkt komplement og tilskudd til våre nåværende produkter, sier Per Svendsen, Daglig leder i Rich. Steen AS.

Sörling-Ilsbo er en av Skandinavias ledende påbyggere av lastebiler og tilhengere og skaper sammen med søsterselskapene PLS och Sala Truck Service Påbyggerselskapet Nordic Truck Bodies AB, en del av Industrikonsernet Inducore.

Rich. Steen AS er en veletablert leverandør av påbygg og utstyr til transportbansjen med kontor og godkjent påbyggerverksted i Oslo. I tillegg til et landsdekkende servicenett har selskapet også 4 servicebiler som bemannes av serviceteknikere med høy kompetanse på firmaets produkter.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *