Conpot

Würth med grønn krysslaser for proffene

Würth tilbyr nå en lett anvendelig grønn krysslaser som gir fire ganger mer synlig strek enn den gamle røde laseren. Rekkevidden er økt til hele 30 meter.

Verktøyet betegnes som perfekt for alle som driver innen bygg og anlegg og som for eksempel driver med monteringsarbeid hvor høy presisjon er ønsket.

Et nødvendig verktøy

Würth Grønn Krysslaser 1

Würth har tatt frem en grønn krysslaser som gir opp til fire ganger mer synlig strek enn den tradisjonelle røde. – På steder med vanskelige lysforhold er det en fordel med bedre synlighet, som for eksempel når man arbeider i dagslys, eller kunstig hvitt lys. Her er den grønne laseren overlegen, forklarer Würths produktsjef Øystein Holmsen.

– Krysslasere har lenge vært betraktet som en moderne nødvendighet for å få saker og ting på rett plass og i vater – eller vinkel alt ettersom. Nøyaktigheten er den samme på rød og grønn laser, men det er de andre fordelene som rekkevidde og lysstyrke som forsvarer den noe høyere prisen for vår grønne selvnivellerende krysslaser CLG 15, forklarer produktsjef Øystein Holmsen i Würth Norge.

Overlegen synlighet

En grønn krysslaser er langt overlegen rød laser i fullt dagslys og hvor det er krav om god rekkevidde. Med full funksjonalitet i dagslys på avstander opp til 30 meter er det mange som vil se fordelen av å investere i en grønn laser som førstegangskjøp, eller som komplement til den røde mange har i en eller annen variant.

Øker anvendeligheten

– Nå kan krysslasere brukes i enda flere sammenhenger for å høyne presisjonen innen for eksempel bygg og anlegg, forteller Øystein.

Det største markedet er alle som driver med alle typer montasje innendørs eller utendørs, vindusmontasje, baderom, kjøkken og for eksempel i gallerier – for å få bilder helt rett.

– Du får en rett fin linje alle steder hvor du ønsker dette. Og når du slår av laseren etterlates ingen merker på veggen, smiler produktsjefen.

Han legger til at laseren leveres med en anvendelig brakett. Denne sørger for at brukeren både kan stille den opp eller henge den opp på enklest mulig måte.

Etterspurt av fagfolk

– Vi er glade for at vi kan ny tilby en grønn krysslaser til en pris som både er innenfor rekkevidde og har alle de fordelene våre profesjonelle brukere kraver. Vi leverer det fagfolk etterspør, og kan nå tilby dette produktet i vårt landsdekkende butikknett, via våre 350 selgere og i nettbutikken, forteller produktsjef Øystein.

Den røde laseren fra Würth vil for øvrig leve videre side om side med sin nye teknologiske storebror.

Stikkord: