– Vi har lagt ned alle Wenaas-butikkene og satser nå for fullt på digitale plattformer innen logistikk- og leveransekonsepter, sier administrerende direktør Lars Tendal i Wenaas Workwear.

Ti tradisjonelle butikker er avviklet og dermed tar Wenaas Workwear steget helt inn i den digitale verden. Selskapet kjøper også tilbake en logistikkbedrift i Måndalen hvor det hele startet i Møre og Romsdal for å styrke sine egne leveransekonsepter.

Friske ambisjoner

Wenaas har siden 50-tallet jobbet for å skape en trygg og komfortabel arbeidsdag for norske industriarbeidere. Nå tar det steget og heldigitaliserer salget av arbeidstøy.

– Vi har utviklet og investert i vår egen web-shop som er innovativ og fleksibel for våre store nasjonale og internasjonale kunder, sier Tendal.

Selskapet har allerede etablert 60 web-shopper tilrettelagt for sine kunders ordrer og oppfølging. Dette skal dobles i 2016 med en sterk vekststrategi i årene som kommer.

– Vi har ambisjoner for sterk vekst med våre nye e-handelsløsninger, sier Tendal.

Store avtaler

Nylig sluttførte Wenaas Workwear to store avtaler med leveranse av arbeidstøy til to giganter i næringslivet og avtalen med Posten/Bring er over en tre års periode. Den omfatter levering av uniformer, arbeidstøy, sko og personlig verneutstyr i Norge og Sverige. NSB/Nettbuss-avtalen er også på tre år og gjelder alt tøy til alle ansatte.

– Vi opplever et stort fokus på økt effektivisering og tydeligere kostnadskontroll fra kundene, sier Lars Tendal.

Med e-handelsløsninger og direkte leveranser på arbeidsplassene unngår kundene unødvendig tids- og ressursbruk på gjøre kjøpene ute i butikk.

Tendal sier at at e-handelsplattformen – som selskapet selv har utviklet – er designet slik at løsningen er integrert med blant annet Postens eget innkjøpssystem.

Satser i Norge

Helt tilbake i 1931 startet Lars Wenaas butikk i en kjeller i Måndalen i Møre og Romsdal. 20 år etter ble det besluttet å jobbe med utvikling og produksjon av arbeidstøy. Ved inngangen til desember i år investerte Wenaas Workwear i et logistikkselskap i akkurat Måndalen, og dermed er det full virksomhet hvor det hele startet for 84 år siden.

– Logistikk og avanserte leveransekonsepter er en viktig del av vår kjernevirksomhet, sier Tendal.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *