Om man ønsker å øke omsetningen eller bedre resultatet i det nye året, så handler det ofte om de enkle grepene. Ting trenger ikke være kompliserte. Ofte kan det være de enkle grepene som kan gi bedre resultater.

– Vår hverdag består i stor grad å prate med våre kunder. Det er gjennom våre kunder vi kjenner bygg og anleggsbransjen, sier Mats Knotten i 24onoff AS.

Rekker ikke å fakturere

En historie fra en tid tilbake, er da en bedrift ringer inn. Sjefen er svært fornøyd med tingenes tilstand, og oppdragsmengden har aldri vært større. På spørsmål om det ikke var noe i bedriften som ikke var bra, svarte sjefen «Joda, det var for så vidt det. Vi er snart tomme for penger, for vi har ikke tid til å fakturere».

Denne bedriften er nok ikke alene om å ha slike utfordringer. I små og mellomstore bedrifter er ofte lederen ute på anleggsplassen, mens oppgavene på kontoret hoper seg opp. Fast kontortid på fredager etter klokken 12 kunne løst mange utfordringer i mange bedrifter.

Forenkler hverdagen

– De som registrerer seg for prøveversjon på vår timeregistrering er ofte de som ønsker bedre kontroll i sine administrative oppgaver. Vi har som målsetning å forenkle hverdagen til de små og mellomstore bygg og anleggsbedriftene, forteller Mats videre.

Timeregistrering og gode timelister forenkler alt fra fakturering til lønnskjøring. Men for mange bedriftsledere i bygg og anleggsbransjen, kan innføring av digital timeregistrering på arbeidsplassen like mye handle om å kunne kutte ned på kontortiden.

– Timeregistrering handler for mange om å eliminere papirkaoset, kutte ned på kontortid, og likevel ha bedre kontroll på de administrative oppgavene, sier Mats Knotten avslutningsvis.

24onoff

Selskapet 24onoff AS leverer en rekke digitale verktøy for bygg og anleggsbransjen. Timeregistrering, Prosjektstyring, Fraværsregistrering, Kompetanse og Personallister er verktøy som kan brukes både på web og mobil. Fokuset er å forenkle og forbedre arbeidshverdagen til alle i bygg og anleggsbransjen.

24onoff er et lavprisprodukt med høy kvalitet. 30 dagers gratis prøveperiode uten forpliktelser, ingen oppstartskostnader, ingen skjulte kostnader, og en lav månedskostnad pr bruker, er blant årsakene til den store brukerveksten de siste årene.

Leave a comment