Den hjulgående gravemaskinen EW60E fra Volvo er en allsidig og kraftig maskin som kan skreddersys for enhver jobb. Velegnet for en rekke bruksområder, denne maskinen gir utmerket trekkraft, svingkraft og løftekapasitet for maksimale resultater.

Utstyrt med en kraftig Volvo Stage IIIB / Tier 4 final-motor og justerbar oljemengde, EW60E har en velbalansert drivlinje for optimal ytelse enten det gjelder arbeider på en byggeplass eller under forflytning. En fast bom (ekstrautstyr) og en vinklingsbar bom (ekstrautstyr) gir ytelse ved en rekke bruksområder fra trange arbeidsområder til store byggeplasser.

For økt kontrollerbarhet, produktivitet og en komfortabel føreropplevelse er EW60E utstyrt med responsive betjeningselementer som sørger for jevne maskinbevegelser og bedre førerkomfort. Firehjulsdrift og en toppfart på 30 km/t garanterer utmerket mobilitet både på vei og i terrenget. Maskinen kan enkelt kjøres mellom arbeidsområdene, og pendelakselen kan låses under arbeid for optimal stabilitet.

Komfort og bekvemmelighet

Den komfortable og justerbare førerstolen gir det beste innen førerkomfort og førerhusets
AC-system er 10% mer effektivt, med seks justerbare luftdyser som gir optimal luftstrøm gjennom førerhuset.

Sikten er økt ved hjelp av smalere hyttestolper, større glassoverflater og et større vinduspusserblad. Det bakmonterte kameraet sikrer bedre sikt for presis styring via den 7″ LCD-fargeskjermen, for å sikre at det ikke er noen blindflekker selv på de trangeste arbeidsområdene.

For enkel, intuitiv betjening, tastaturet samler alle betjeningselementene på høyre side, og den 7″ LCD- fargeskjermen viser all maskininformasjon for tilgang til funksjoner gjennom sine lettbetjente menyer. Hurtigtastene lar maskinføreren få direkte tilgang til forhåndsinnstilte funksjoner for ekstra bekvemmelighet. Den forbedrede proporsjonale manøverspaken gir bedre grep og øker manøvrerbarheten.

Reduserte driftskostnader

Den nye Volvo-motoren og den forbedrede hydraulikken arbeider sammen for å gi økt drivstoffeffektivitet. Med standardfunksjonen «automatisk tomgangssenking» stopper motoren automatisk etter en forhåndsvalgt tidsperiode dersom betjeningselementene ikke benyttes, noe som reduserer drivstoffkostnadene og støyen. En stoppet timeteller reduserer vedlikeholdskostnadene og øker annenhåndsverdien på maskinen.

Denne gravemaskinen er utstyrt med Volvo MATRIS-programvare som analyserer maskinførerens kjøremåte for å forbedre effektiviteten, øke produktiviteten og redusere drivstoff- og vedlikeholdskostnadene. Volvo tilbyr også VCADS Pro-diagnosesystem, noe som gjør det enkelt å sjekke maskinen.

Enkel tilkobling

Et mekanisk eller hydraulisk redskapsfeste tillater raske og effektive skift av redskaper. Et komplett spekter av skuffer, fra universal-skuffer til grøfteskuffer, er tilgjengelig. Slik at maskinen kan arbeide innenfor en rekke bruksområder.

Hovedspesifikasjoner:

  EW60E
Motor Volvo D2.6H, T4f
Maks. Effekt 40 o/s (2 400 o/min)
…Brutto (ISO 14396) 47,3 kW
…Netto (ISO 9249, DIN 6271) 45,2 kW
Maks. Løftekapasitet* 2 800 kg
Brytekraft** 43.3 KN
Maks. rekkevidde 6 024 mm
Maks. gravedybde  3 292 mm
Driftsvekt*** 5 622 kg
* Løftekapasiteten er beregnet ved en avstand på 3,0 m / i 1,5 m høyde
** ISO 6015
*** Maskin med 2,9m bom, 1,6 m stikke, 0,187 3 skuffe, Standard motvekt, Planeringskjær

Leave a comment