Conpot
  • Autoservice

Autoservice er årets Iveco-forhandler

I sammenheng med Iveco Norge AS årlige kick-off i København ble det delt ut flere utmerkelser. Til Årets forhandler i Norge 2016 er AS Autoservice i Førde utpekt.

AS Autoservice har salg av Iveco og kan tilby full service på Ivecos modellprogram, fra 3,5 til 16 tonns totaltvekt.

Juryens beslutning

AS Autoservice har levert jevnt over gode resultater I flere år. I 2015 hadde de 120% måloppnåelse på Daily varebiler og 100% måloppnåelse på Eurocargo lastebiler. Markedsandelen på Daily kom opp i hele 22% og på Eurocargo imponerende 43%. AS Autoservice er kjent for sin gode og seriøse kundebehandling, noe vi lenge har sett resultatene av, nå også i 2015.

Godt salg kommer ikke av seg selv. Suksess avhenger også av et godt og veldrevet verksted. Iveco-eiere er profesjonelle aktører som lever av sine biler og er derfor avhengige av god service for å sikre at bilene er i drift til enhver tid. Den store graden av kundetilfredshet og den høye kundelojaliteten vitner om høy kvalitet også på ettermarkedssiden.

AS Autoservice er alt i alt en veldrevet, seriøs og god bilforretning hvor kundene føler seg velkomne og hvor de får god service. As Autoservice er derfor, etter juryens mening, en verdig vinner av tittelen «Årets forhandler 2015»

Fornøyd

Deleier Per Seljeseth og teknisk leder Per-Atle Hallerud var på plass i København og ble både glade og stolte over utmerkelsen:

– Dette tar vi som en anerkjennelse for at vi er på rett vei og som en inspirasjon til å kunne gjøre det enda bedre fremover. Vi setter stor pris på utmerkelsen og synes det er hyggelig at den jobben vi gjør, blir lagt merke til både i og utenfor organisasjonen, sier en smilende Per Seljeseth.

Stikkord: