Prosjektet Bragernes Kvartal er på 20.000 m2 fordelt på seks og sju etasjer. Totalt skal det bygges 125 leiligheter fra 40 til 130 m2 i tillegg til hobbyrom, bilpool, smørebod, parkeringskjeller og gjesteleiligheter. I tillegg kommer det en stor Rema 1000-butikk i første etasje. Salg av første byggetrinn er allerede godt i gang, og i neste måned starter salget av byggetrinn to.

– Dette er den største entreprisekontrakten vi noen gang har inngått, og jeg er overbevist om at det nye prosjektet vil fremstå som Drammens flotteste boligprosjekt når første byggetrinn står ferdig høsten 2018. I tillegg til 125 leiligheter av høy standard, vil kvartalet få to flotte inngangspartier fra Engene og Rådhusgata og en fasade av høy kvalitet, forteller prosjektsjef Morten Hotvedt i Vestaksen Eiendom.

– Vi er glade for at Vestaksen Eiendom har valgt Veidekke til å bygge prosjektet. Boligbygging i sentrumsgater kan være utfordrende, men dette har vi gjort mange ganger tidligere så vi gleder oss til å komme i gang. Rivearbeidene på tomten starter opp nå i januar, og prosjektet skal ferdigstilles høsten 2018, forteller distriktsleder Sverre Liavaag i Veidekke. Kontrakten er verdt 317 millioner kroner ekskl. mva.

 

Leave a comment