– Vi er allerede i dag en av de største eiendomsutviklerne i Kristiansands-området og denne investeringen viser at vi satser langsiktig. I dag er markedet i Kristiansand relativt rolig, men vi tror at det vil normaliseres i løpet av de neste årene slik at vi får startet utbyggingen av dette flotte området i Bjørndalen, forteller Arne Brovold, konserndirektør med ansvar for Eiendomsutvikling i Skanska Norge.

Bjørndalen ligger sentralt til, med kort avstand til det meste i Kristiansand, samt nærhet til både sjøen og bymarka. Det tar fem minutter å sykle til sentrum og både barne-, ungdomsskole og videregående skole samt universitet ligger i gangavstand. Området er under transformasjon og ligger i den retning som byen vokser.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *