Lastebilene skal leveres i løpet av en toårsperiode fra mars 2016. Dette er fjerde gang Eddie Stobart Limited og dets tilknyttede selskaper har plassert en stor ordre med Scania i Storbritannia. De to første var for 1000 biler i 2010 og 2012, etterfulgt av 1500 enheter i 2014.

Reparasjon og vedlikehold inkludert

– Vi er selvsagt glade for at det langvarige forholdet mellom våre organisasjoner ikke bare har blomstret, men fortsetter å vokse, sier Claes Jacobsson, administrerende direktør i Scania Great Britain.

Flertallet av kjøretøy i orden vil bli levert på 36-måneders leiekontraktsavtaler, inkludert veiavgift, reparasjon og vedlikehold. Eddie Stobart har bestilt Scania G-serie og R-serie, alle med Scania Highline førerhus, med 410 og 450 hk motorer.

Sterk servicenettverk

– Scania har lenge spilt en stor rolle i vårt selskap og vi er selvsagt svært fornøyd med å forplikte oss til Scania enda en gang, sier William Stobart, arbeidende styreformann i Eddie Stobart Limited. – Vi har blitt imponert over Scanias driftsøkonomi og effekten av Scanias 410 og 450 SCR Euro 6-motorer. Disse faktorene, sammen med det høye tjenestenivået levert av Scanias forhandlernettverk, er årsakene bak vår beslutning om å velge Scania.

Scania er en stor leverandør av lastebiler, busser og motorer for industrielle og maritime oppgaver til Storbritannia.

I 2015 hadde Scania 19,5 prosent av det britiske tunglastebilmarkedet.

Leave a comment