– Dette var en viktig jobb for NCC Profilbetong og et gjennombrudd i det svenske markedet. Vi håper med dette oppdraget å få vist frem hvor godt profilbetong fungerer. Både hvor raskt vi kan få på plass betongrekkverket, kvaliteten og holdbarheten, sier leder for Profilbetong i NCC, Joakim Aas Johannesen.

Arbeidet på Hjärtholmsvägen på Risholmen utenfor Gøteborg ble gjennomført i uke 50 og avtalen med Göteborgs Hamn AB innebærer også en opsjon på ytterligere 2 000 meter.

Plasstøpt betongrekkverk i glidestøp har tidligere blitt prøvd ut i Sverige, men har de siste 10 årene vært helt borte fra markedet.

– Vi er markedsledende i Norge og ønsker nå å gå inn i Sverige med full tyngde. Denne jobben vil derfor være et viktig utstillingsvindu for oss, sier Joakim Aas Johannesen.

Rekkverket som skal settes opp ned mot havneområdet på Risholmen har kraftige dimensjoner med en høyde på 90 cm og bredde nederst på 60 – 70 cm. Rekkverket skal sikre området der tungtransport kjører og lede trafikken på området.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *