I november 2007 lanserte RSA Isuzu D-Max Pick Up på det Norske markedet. Isuzu har vært en kjempesuksess og nesten hver fjerde Pick Up solgt i Norge har vært en Isuzu.

Suksessen fortsetter og Isuzu ble Norges mest solgte Pick Up i 2015 med totalt 984 registreringer.  På plassene bak fulgte Toyota Hilux, Volkswagen Amarok, Ford Ranger, Mitsubishi L200 og Nissan Navara.

Pick Up markedet er det sterkest voksende varebilsegmentet i Norge (+17%). Totalt ble det registrert 3 975 Pick Up i 2015. Isuzu er den store vinneren med en salgsøkning på 56% i forhold til fjoråret.

Isuzu har 80 dyktige forhandlere over hele landet og et stort lager av biler i Norge for rask levering.  Med unik drift sikkerhet, markedets beste spesifikasjoner, mange utstyrsvarianter har Isuzu blitt førstevalget blant Pick Up kjøperne.

Pick-Up 4×4 har lenge vært forbeholdt de firmaene som har behov for ekstra lastekapasitet i sammenheng med fremkommelighet. RSA ser en tydelig trend at også privatmarkedet har fått øynene opp for Pick Up. Det kan være som hyttebil, for de med en aktiv livsstil eller som den nye nr.2 bilen i mange familier.

Japanske Isuzu kan vise til den lengste historien av alle Japanske bilmerker med 100-års jubileum i 2016. Isuzu er en av verdens største produsenter av dieselmotorer. Den første lastebilen ble produsert allerede i 1922, og fabrikken er i dag en av verdens største produsenter av nyttekjøretøy.

Leave a comment