De tre delene danner en 90 graders vinkel, med administrasjonsdelen på to etasjer i midten. Både verkesteddelen og servicedelen har porter på begge sider, slik at tunge kjøretøy kan kjøre rett gjennom og slipper å rygge ut.

Utenfor bygget er det 22 mål med asfaltert biloppstillingsområde. Anlegget er dimensjonert for cirka 60 arbeids­plasser. Bygget har en L-form, der tre verkstedsgraver og fem oljetårnstasjoner ligger i grunnen. Bærende konstruksjon består av stålsøyler og dragere. Langs bakken er bygget beskyttet av brystning av betongelementer. Taket i de fleste hallene er av stålplater og bæres av gitterdragere. Fasadene består av isolerte sandwichelementer og noen partier av glass. Administrasjonsdelen har mørke grå paneler, mens hallene har sølvfargede paneler. Vinduene har utvendig solavskjerming i kassetter på oversiden. Det er armert og slipt betonggulv i hallene, fliser i lobby og resepsjon og belegg i kontorene. Hallene har åpne himlinger, kontorene systemhimlinger.

Administrasjonsdelen varmes opp med radiatorer, basert på varmepumpe, elektrisitet og gass. Hallene har varmepanel i taket og konvektorer. Bygget er i energiklasse B. Det har fire balanserte ventilasjonsanlegg.

Leave a comment