Dagens Ford Ranger har oppnådd kraftig salgsvekst i Europa siden den kom i slutten av 2011. Rangers markedsandel på Fords 20 tradisjonelle europeiske markeder har økt fra 11,7% i 2012 til en markedsandel på 23,5% av det totale pickup-markedet – i de 10 første månedene av 2015 – og plasserer dermed Ranger som markedsleder i forhold til samtlige konkurrenter.

I forkant av lanseringen av nye Ranger har etterspørselen vist en ekstra stor vekst. Den nye modellen har et forbedret interiør, nytt eksteriørdesign, banebrytende teknologier og forbedret drivstoffeffektivitet.

I tillegg beholder nye Ford Ranger Double Cab sine 5-stjerner fra Euro NCAP, som den er alene om i sin klasse.

– Rangers kombinasjon av offroad-egenskaper, robust formgivning og sikkerhet fortsetter å fremstå som uslåelig, sier markedsdirektør hos den norske Ford-importøren Geir Haugaard.

Leave a comment