Nye Vitara har Suzukis Allgrip firehjulstrekksystem, avansert sikkerhetsutstyr og høyt utstyrsnivå.

Vitara 1,6 bensin og 1,6 diesel ble lansert i mars 2015, og nå lanserer Suzuki ytterligere 2 nye varianter. Vitara Turbo S og Vitara Diesel automat.

Vitara S er den nye toppversjonen av Suzuki Vitara. Modellen er utstyrt med den nyskapende motorteknologien BOOSTERJET, og leveres med en 1,4-liters bensin turbomotor med på 140 hk ved 220 Nm og har 127g utslipp (MT) og 128g utslipp på automat.

Vitara S får den samme frontgrillen som konseptmodellen IV-4 fra Frankfurt motorshow 2014, og er utstyrt med røde S detaljer både utvendig og innvending. Dette gir bilen et langt mer sportslig preg. Skinnseter i semsket skinn, LED-lykter, radar Brake Support (RBS) og Adaptive Cruise Controll er noe av utstyret som er standard på Vitara S.

I tillegg til Vitara S introduseres nå også Vitara med diesel og automat.

Leave a comment