Conpot

Utvider staben på Skjetten

Hydroscand AS har i løpet av desember 2015 fått to nye medarbeidere på sin avdeling på Skjetten. I en bedrift i vekst er det desto viktigere at det arbeider kompetente og viljesterke ansatte i bedriften.

Stein Roger NilsenSom resultat av en gjennomgang av ansatte på avdelingen har det blitt ansatt en Avdelingsleder og en Butikk/servicemedarbeider. Hydroscand ønsker Camilla Slangsvold og Stein Roger Nilsen velkommen.

Stein Roger ble ansatt som Avdelingsleder på Hydroscand avdeling Skjetten f.o.m. 1. Desember 2015 og med tidligere erfaring fra Hydroscand er han den perfekte kandidat for stillingen. 51-åringen har tidligere erfaringer i stilling som salgskonsulent på Hydroscand sin avdeling i Oslo.

Camilla Slangsvold er ansatt som ny Butikk/servicemedarbeider på avdeling Skjetten. Hun har erfaring som anleggsmekaniker og er godt kjent med slanger og kuplinger fra før. Etter å ha jobbet innen andre retninger de siste årene, er hun godt fornøyd med å komme tilbake til bransjen.

Stikkord: