Conpot
  • pon rental

Kvalitetskvartet skal levere utstyr til Pon Rental

Pon Rental har inngått en 2 –års avtale for levering av utstyr til 100 + 100 Cat maskiner.

Pon Rental har en kontinuerlig utskiftning av maskiner, og maskinene i flåten blir aldri eldre enn 36 måneder før de selges gjennom Pon Equipment med «Cat Certified Used -garanti» Garantien er et unikt konsept som gir tilgang til nesten nye maskiner med lavt timetall og god garanti.

Maskinene i utleieflåten blir større og større, og kravet til kvalitet og god service på maskiner og utstyr er viktig både for Pon Rental og for kundene som kjøper de i etterkant.

– Det er flere store maskiner som skal inn i flåten i 2016, sier Operation Manager Morten Talebø, som også er ansvarlig for maskinparken.

Tarlebø kan med stor glede fortelle at det så langt i år er levert 107 CAT-maskiner, fra 900 kg til 55 tonn, til Pon Equipments bruktavdeling som i etterkant er solgt som Cat Certified Used.

– Planen for 2016 og 2017 er at vi skal fortsette med dette volumet og vi planlegger å kjøpe 100 nye CAT-maskiner hvert år. Det kan fort bli flere også, om markedet er bra, sier Pon Rental i en pressemelding.

Pon Rental har i 2015 hatt en større økning på utleie av maskiner til større og lengre prosjekter. Selskapet tilbyr prosjektløsninger hvor de kan levere både store og små maskiner raskt når behovet melder seg.

Med deres prosjektløsninger vil de også kunne levere maskiner og utstyr raskt om behovet melder seg hos sine kunder.

Leverandører i avtalen

Leverandørene som er valgt for denne 2-års avtalen er:

  • Klepp Mek – Skuffer og hurtigfester
  • SMP Parts AS – Skuffer og hurtigfester
  • Norsecraft Tec AS – Lincoln sentralsmøring
  • Rototilt AS – Rotortilter

Stikkord: