– Utviklingen har gått fra halogen via Xenon og nå til LED. Disse er nå så sterke at du lett finner LED-varianter som er kraftigere enn Xenon – når det er ønskelig – forklarer produktsjef Jan Fladen hos Würth Norge.

Dekker alt

Et godt utvalg E-merkede LED baserte ekstralys for personbiler, servicebiler, busser, traktorer, anleggsmaskiner, utrykningskjøretøy, lastebiler og andre tunge kjøretøyer er nå tilgjengelig fra Würth Norge. LED ekstralys er relativt nytt på markedet og prisene varierer.
– Her som med mye annet får du det du betaler for. Det er forskjellige kvaliteter tilgjengelig på det norske markedet, ikke alle er lovlig i bruk. Vær oppmerksom på at lyktene skal ha E-merking og riktig referansetall påstemplet glasset for å kunne brukes på norske veier. Alle lampene fra Würth Norge er garanterte, forsikrer Fladen.

– Prisbildet er i dag akseptabelt for bra og riktig lys. I tillegg har LED-lampene absolutt utseendet med seg, understreker Fladen.

Godt lys riktig montert

Skiltholdere i rustfritt stål, hvor LED ekstralysene får en teknisk riktig montering uten at man må gå løs på selve bilen, kan også leveres.
Disse er 30 eller 60 cm lange, kan vendes, og det er enkelt å montere både lykter og nummerskilt. Typiske servicebiler innen blant annet bygg og anlegg, som varebiler, pick ups, selvsagt SUV`er, er en betydelig og voksende kundegruppe.

Kvalitet som synes

– Prisbildet er i dag akseptabelt for bra og riktig lys. I tillegg har LED-lampene absolutt utseendet med seg. Vi kan love et godt lys og en god lysopplevelse understreker Fladen.

Leave a comment