Conpot

Kjettinger fra Lilleseth øker

Easy On U-brodd lettkjetting fra Lilleseth øker stadig og presenteres under Agroteknikk 2015

Lilleseth Kjetting as er kjent for sitt vide spekter av kjetting til landbruk, transport, anlegg og skogbruk.

Lilleseth tok det beste fra alle sine erfaringer da de utviklet og lanserte «Easy On» lettkjetting U-brodd fire sesonger tilbake, resultatet har blitt optimalt med utelukkende positive tilbakemeldinger. Kjettingen er kjent for sitt fantastiske grep og helt unike passform.

«Easy On» lettkjetting leveres med flatbrodd og Ubrodd i varianter på 5,7 og 7 millimeter. Til anleggsmaskiner får man også den meget populære lettkjettingen i 10mm. DSC_0057

Alle «Easy On» lettkjettinger har lav vekt og er optimale til snøbrøyting og kjøring på islagte veier, hvor spesielt U-brodd kjettingen gir ett helt spesielt grep. Kjettingene er laget i borlegert stål, noe som gir Lilleseth kjettinger optimal slitestyrke og spesielt lang levetid.

– Lilleseth Kjetting sin «Easy On» lettkjetting er blant de mest populære kjettingene i markedet og øker sterkt hvert eneste år. Bare hittil i denne sesongen har Lilleseth Kjetting solgt mer enn 2000 par av den populære kjettingen. Dette er grunnen til at «Easy On» Ubrodd 7mm vil stå spesielt sterkt i fokus under Agroteknikk 2015 hos Lilleseth Kjetting og deres tilhørende forhandlere, sier Lilleseth i en pressemelding.

Stikkord: