Conpot
  • Nissan NP300 navara

Nissan NP300 Navara vant International Pick-Up Award 2016

Helt nye Nissan NP300 Navara er tildelt den gjeve International Pick-Up Award 2016 prisen.

Nissans nylig lanserte pick-up gikk av med en klar seier til tross for sterk konkurranse fra Mitsubishi L200 og Ford Ranger. Dommere priste dens overlegne onroad og offroad egenskaper, sterk motorytelse og nyttelastkapasitet.

Den nye NP300 Navara var en av flere pick-uper som gjennomgikk de tøffe testprosedyrene, der de fikk poeng for  offroad evne, onroad ytelse og verdi for pengene. De ble også testet på deres evne som arbeidshest, som inkluderer trekkraft.

Nye NP300 Navara tilbyr crossover-inspirert komfort , samtidig som den opprettholder Navara sin  anerkjente off-road evne, holdbarhet og lastekapasitet.

Dens robuste chassis introduserer en rekke nye funksjoner, blant annet et nytt fem-link bakhjulsoppheng for Double Cab modellen og et stort lasteplan som er 67 mm lengre enn i tidligere modell.

Nye NP300 Navara tilbyr en rekke innovative teknologier til en fornuftig pris, som Around View Monitor (AVM) og nødbremsefunksjon (FEB), designet for å ytterligere forbedre kjøreegenskaper. Kunder vil også sette stor pris på noen av dens praktiske løsninger som er unike i pick-up markedet.

12295-420947-63497880

Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President Nissan LCV BU, uttalte:

– Denne prestisjetunge prisen feirer at Nissan har 80 år med pick-up kompetanse. Streng testing fra International Pick-up of the Year juryen, poengterte den tøffe og spennende karakteren til helt nye Navara.

– Nissan er best kjent av sine kunder i Europa som en produsent av gode 4×4 modeller og nyskapende crossovere. Den nye Navara representerer fusjonen av disse to segmentene og leverer en nyskapende pick-up, som kombinerer robuste 4×4 egenskaper med det sofistikerte og effektiviteten til en crossover, la Ponz Pandikuthira, Director of Light Commercial Vehicles for Nissan Europa, til.

Til Norge i februar

Produksjon av helt nye Nissan NP300 Navara startet i Barcelona tidligere i november og den kommer i salg i Norge fra februar 2016.

Stikkord: