Conpot
  • Leimax ihi

Smidig og fleksibelt fra Leimax

For Leimax har det vært viktig at maskinen fra IHI er enkel å bruke, og at alle kundene deres kan kjøre den, uansett om de ikke har erfaring med slike maskiner fra tidligere

-Vi synes det er veldig spennende å importere og tilby denne veldig smidige og fleksible maskinen. Den passer til både drenering og småjobber i hagen. På grunn av den variable bredden kommer den til der andre må gi opp, og gjør at mange kan løse sine maskinbehov.

Asbjørn Olstad i Leimax er veldig fornøyd med sin nyeste tilvekst på utleiesiden. Selskapet har utleiemaskiner for de forskjelligste oppgaver, og med denne satsingen på import av den breddevariable graveren utvider de spekteret ytterligere. For Leimax har det vært viktig at denne maskinen er enkel å bruke, og at alle kundene deres kan kjøre den, uansett om de ikke har erfaring med slike maskiner fra tidligere:

-Dette er en maskin som kan kjøres av de fleste, og siden den er en såkalt korthekkmaskin, er den også veldig enkel å bruke. Når man trekker inn beltene maksimalt, stikker riktignok hekken utenfor beltene, men den funksjonen bruker man jo i grunnen bare når man skal inn på trange steder.

Leimax ihi

-Hvor stor variasjon er det snakk om?

-Variasjonsmulighetene er mellom 180 cm bredde og 155 cm. Da kan man komme seg inn i trange porter og innganger, og ha full arbeidsbredde når man vel er innenfor. Dette kan man gjøre mens man sitter i hytta, så det er veldig enkelt å operere også den nyttige tilleggsfunksjonen, mener Asbjørn Olstad i Leimax.

-Får man noen begrensninger med en slik maskin?

-Nei, den kan brukes til akkurat de samme oppgavene som alle slike maskiner. Teknisk har man nemlig akkurat de samme mulighetene som med alle andre. Den eneste forskjellen vil altså være at man får en mer smidig og fleksibel bruk. Vi forventer oss at denne maskinen vil kunne bli løsningen for mange som kommer opp i vanskeligheter på grunn av trange smug, porter eller andre små inngangspartier. Det er faktisk flere slike trange steder enn man skulle tro, sier han til slutt.

Stikkord: