Conpot
  • MAN med ny topplassering i TÜV rapport 2015

MAN med topplassering i TÜV rapporten

MAN har færrest feil ved kontroller i Tyskland og skiller seg klart fra konkurrentene.

For fjerde år på rad er MAN merket med den største prosentandel biler uten feil i kontroller. Dette er konklusjonen i TÜV rapporten 2015 for nyttekjøretøy (TÜV Report Nutzfahrzeuge 2015), en oversikt over kontrollresultatene for nyttekjøretøy i Tyskland. Alle modeller av TGL, TGM, TGS og TGX hadde den minste andel av feil i kategorien alle årsklasser. For ett år gamle biler scoret MAN enda bedre enn i fjor med 85,9 % biler uten feil. Selv blant de eldre årgangene (to til fem år) gjorde MAN det bedre enn gjennomsnittet på andel feilfrie biler ved kontroll. TÜV rapporten 2015 slår fast at: «65,6 % uten feil for fem års gamle biler er en enestående rekord.»

Regelmessig, profesjonelt vedlikehold lønner seg

– For fjerde år på rad havner MAN i teten i TÜV rapporten. Det gjør oss stolte, sier Heinz-Jürgen Löw, Director of Sales & Marketing hos MAN Truck & Bus. – Det at MAN lastebiler har færre feil enn gjennomsnittet ved kontroll vil glede våre kunder, siden de sparer penger. Rapporten viser at kundene er i de beste hender hos våre verksteder og kan stole på MAN som en pålitelig partner, også etter kjøpet. Dette vises også gjennom det økende antall tegnede MAN service- og vedlikeholdskontrakter. Regelmessig, profesjonelt vedlikehold betaler seg for kundene. Bilene er alltid klare for oppdrag og man unngår overraskende verkstedsbesøk på grunn av manglende vedlikehold.

TÜV rapporten for nyttekjøretøy er en oppsummering av testresultatene fra de årlige kontrollene i Tyskland for biler med en alder på ett til fem år.

Stikkord: