Conpot
  • TE 800 AVR

Stor meiselhammernyhet fra Hilti

Den nye meiselhammeren Hilti TE 800 AVR skal øke produktiviteten med HI Drive teknologi

– Med en styrke på hele 21 joule og vekt på 10,6 kg har TE 800 AVR ingen problemer med selv de tøffeste rivningsjobbene både på vegg og gulv, sier Produktsjef i Motek Sindre Dyb. Han forteller videre at med en motor på 1850 watt sammen med Aktiv Vibrasjon Reduksjon (AVR) er dette den mest produktive meiselhammeren i sin klasse.

HI Drive – maksimal ytelse til en hver tid                                           

Hilti sin HI Drive teknologi er et resultat av årtier med utvikling av elektroverktøy. Denne teknologien har tre nøkkelfunksjoner integrert i maskinen og består av en høy ytelses motor, dynamisk overføring av kraften helt til meiselspissen og en elektronisk styringsmekanisme som sikrer at maskinen yter maksimalt også ved ekstreme belastninger. Med dette systemet tilbyr HI Drive en helhet som er større en summen av hver enkelt del.    

TE 800-AVR

Stikkord: