Conpot
  • Vøyen hageby leiligheter

Bygger 68 leiligheter på Vøyenenga

På Vøyenenga like ved Sandvika og Oslo skal Peab bygge leiligheter i boligprosjektet Vøyen Hageby.

Naturbetong Eiendomsutvikler står for utviklingen av prosjektet, og Peab har signert kontrakt som totalentreprenør. Kontraktens verdi er på 124 millioner kroner.

− Vi gleder oss til å komme i gang med byggingen, og opplever samarbeidet med byggherren som positivt og konstruktivt, sier John Ivar Mejlænder-Larsen, viseadministrerende direktør i Peab.

Prosjektet er en del av første byggetrinn på Vøyen Hageby, og består en boligblokk med 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Det blir balkong, heis og parkeringsplass i garasjekjeller. Leilighetenes størrelse blir fra 49 til 120 kvm.

Totalt bruttoareal er ca. 7600 kvm. Oppstarten skjer i løpet av året, og prosjektet skal ferdigstilles i andre kvartal 2017. Peabs oppdrag omfatter nybygg, infrastruktur og utomhusarbeider.

Prosjektet Vøyen Hageby består totalt av ca. 98 rekkehus og 256 leiligheter. Det skal også oppføres en ny barnehage på området. Alle boligkjøpere i Vøyen Hageby får fortrinnsrett til barnehageplass i den nye barnehagen. Arkitekt i prosjektet er HRTB AS Arkitekter.

Stikkord: