Conpot
  • Silent truck

DAF introduserer ekstra stillegående LF distribusjonsbil

DAF introduserer nå en ekstra stillegående lastebil, basert på LF modellen. Den nye modellen er spesielt beregnet på bybruk, og andre steder hvor man opplever støybegrensninger, spesielt på kveld- og nattestid.

Ekspansjonen av motorutvalget i forbindelse med innføringen av Euro 6 teknologi, er et godt eksempel på «DAF Transport Efficiency», og sikter mot reduserte driftskostnader og –sikkerhet. Stillemodus aktiveres ved å trykke inn en knapp på dashbordet, og man oppnår et støynivå på maksimalt 72 dB(A). Dette gjør at bilen tilfredsstiller kravene til en “stille lastebil” eller «silent truck». Dette gjør det mulig å laste og losse gods i områder hvor det er innført restriksjoner med tanke på støy, noe som bidrar til maksimal utnyttelse av lastebilen.

Den nye 7, 5 tonns DAF LF Silent er utstyrt med den effektive PACCAR PX-5 motoren med112 kW/152 hp eller 135 kW/184 hp. Denne motoren er allerede kjent for sitt lave støynivå, og leveres gjerne i kombinasjon med en automatisert AS Tronic 6-trinns girkasse

DAF leverer den nye LF Silent som 4X2 FA, med kort eller lang hytte, med og uten sovemuligheter, og med en rekke forskjellige akselavstander. Bilen er klar for bestilling.

Stikkord: