Conpot

Solid verktøykoffert for tøffe forhold

Würth har lansert en vann- og støvtett verktøykoffert som også fås med hjul og teleskophåndtak. Kofferten er i slagfast polypropylen, den er superstabil og kan stables. Dessuten tåler den temperaturer fra minus 40 til pluss 80 grader Celsius.

I tillegg er den bruddsikker, har to ergonomiske grep og leveres med maljer for låsing med hengelås.

Kofferten inneholder verktøyplater med lommer og et eget rom for dokumenter. Det følger med skillevegger som gjør at brukeren kan dele inn interiøret etter eget behov.

En så tett koffert får lett undertrykk når den fraktes med fly. Da kan den bli umulig å åpne. Dette har Würth løst ved at kofferten har en automatisk ventil for utjevning av lufttrykk.

Würths vann- og støvtette verktøykoffert kommer i to størrelser. De utvendige målene er, for den største, som leveres med hjul og teleskophåndtak, 595x440x195 mm og for den mindre utgaven 469x370x189 mm. Koffertene veier henholdsvis 9,8 og 4,7 kilo.

Produktsjef Bjørn Engh hos Würth Norge tror denne kofferten kan bli en fulltreffer hos håndverkere som har behov for sikker transport av verktøy og rekvisita.

Stikkord: