Conpot
  • dewalt

Nytt sortiment pneumatiske spikerverktøy, kompressorer og spiker

DeWalt lanserer sitt nye sortiment av pneumatiske spikerverktøy, kompressorer og spiker for bruk til et bredt spekter av arbeidsoppgaver.

De robuste, kompakte spikerpistolene har lav vekt og er ergonomisk utformet for å redusere slitasjen ved lang bruk. De er meget pålitelige og øker produktiviteten betraktelig.

Spikerpistolene har stor yteevne og skyter opp til 90 mm ringspiker i hardt tre.

Dykkertpistolen har oljefri design for å minimalisere behovet for service samt oljesøl. Ytterligere egenskaper er verktøysfri dybdeinnstilling og anti-merkespiss for ikke å lage merke på overflaten. Den vribare utblåsingen gjør det enkelt å lede luften vekk fra brukeren.

Tre nye kompressorer

Samtidig med lanseringen av det pneumatiske spikerverktøyet, lanseres tre nye kompressorer med høy effekt. En kompakt og portabel 6 liters kompressorer for mindre verktøy, en 10 liters modell for to mellomstore verktøy samt en stor 16 liters kompressor som kan drive to store verktøy samtidig.

Alle kompressorene har et meget godt kraft-/vektforhold og har en lang levetid.

Som med alle andre DeWalt produkter inngår de i «Guranteed Tough” filosofien. De er blitt utviklet for maksimal holdbarhet og lang brukstid under krevende forhold.

For profesjonelle håndverkere

– Profesjonelle håndverkere har nå tilgang til en kostnadseffektiv, høytytende og så godt som en servicefri løsning. De nye verktøyene og kompressorene er kompakte med lav vekt. De er blitt utviklet for lang holdbarhet og bruk på byggeplasser, sier Jonas Östlund i DeWalt avslutningsvis

DPN1850PP

Fakta

  • Utviklet for bruk til alle byggeprosjekter fra reisverk til listing
  • Kompakt design med lav vekt gir god brukerkomfort ved lang brukstid
  • Robuste, sterke kompressorer med oljefrie motorer som krever mindre vedlikehold og som eliminerer risikoen for oljesøl (6 og 10 liters modellene). 16 liters modellen leveres med oljesmurt motor for større avgitt ytelse.
  • Verktøy med pålitelighet og redusert behov for vedlikehold, gir lavere driftskostnader.
  • Smarte egenskaper som verktøyfri dybdeinnstilling, anti-merkespiss og vribar utblåsing

Stikkord: