Conpot
  • OSN Anleggsikring henger

Smart multihenger

Hengeren er utstyrt med et unikt integrert system for frakt av blant annet byggegjerder

Smart multihenger for håndverkere, entreprenører og andre som ønsker sikker og effektiv transport av utstyr. Hengeren har et unikt integrert system for frakt av byggegjerder og sperregjerder. Systemet er patentsøkt av Ebeco AS, og utviklet i samarbeid med OSN Anleggsikring. Med dette systemet har hengeren plass til opptil    40 byggegjerder med bredde 3,5 m eller 55 sperregjerder med bredde 2,3 m.

– Ebeco er spesialist på transportvogner, og gjennom et tett samarbeid med OSN Anleggsikring har vi utviklet en løsning som gjør transport av utstyr både enklere og tryggere for mange aktører innen byggebransjen. Det unike med denne hengeren er at man får dekket de fleste transportbehov med én og samme henger, sier Henning Bersagel i Ebeco AS.

Feste-systemet som holder gjerdene oppreist, skyves ned i hengeren når det ikke er i bruk, slik at den kan benyttes som en vanlig varehenger, maskinhenger eller frakt av stillas ved hjelp av ekstra utstyr. Hengeren er helsveiset og varmgalvanisert, har forsterket bunn, helsårshjul, solide bremser, bremselys og ryggelys.

Tekniske data:

Innvendig lengde 3650 mm
Innvendig bredde 1740 mm
Total lengde 5340 mm
Total bredde 2300 mm
Lastehøyde 550 mm
Karmhøyde 350 mm (ekstrautstyr)
Totalvekt 2700 kg
Egenvekt 760 kg
Nyttelast 1940 kg

OSNAnleggsikring_henger

Ekstrautstyr

  • Innebygget kjøreramper 2000 kg for frakt av små anleggsmaskiner o.l.
  • Spesialholdere for stillas
  • Reservehjulsholder
  • Støttebein i bakkant
  • Karmer 35cm
  • Nesehjul med fallgaffel
  • Tilpasset verktøykasse

OSNAnleggsikring_henger_5

OSNAnleggsikring_henger_2

Stikkord: