Conpot
  • Anleggsmaskiner

Overleverer 1600 tonn med anleggsmaskiner til Hæhre

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment har inngått avtale om levering av hele 38 Cat maskiner.

– Det er mange tonn med maskiner som skal leveres og svært gledelig er det at vi nå også skal levere Cat 772 G tipp trucker sier Pon sjef Erik Sollerud. Hele 10 trucker skal inn i flåten til Hæhre som tidligere har benyttet Komatsu tipp trucker. – Det handler om løsninger sier Sollerud. Samtlige av maskinene har fullservice som utføres av Pon. Og deler av flåten vil leies til Hæhre gjennom vårt utleieselskap Pon Rental. At Pon har levert Cat til Hæhre er ikke noe nytt, men å få fornyet tillitt i denne klassen er særdeles gledelig. Hæhre jobber over hele Norge og der er vi også. Leveransene starter omgående og den første blir en Cat hjullaster 962M. Det skal også leveres ikke mindre enn 15 stk. eller 825 tonn gravemaskiner type 352FL sier Sollerud.

962M (3) redigert

– Vi trenger leverandører som vi kan stole på og som leverer service, deler og tjenester der vi er. Så handler det selvsagt om total økonomi. Lavest kost pr tonn. Tekniske eksperter som kan bidra på anlegget ved spesielle feil og opplæring er heller ikke noe bakdel sier Frank Ole Sørensen som er daglig leder hos Hæhre maskinutleie og Lars Hæhre som er styreleder i Hæhre Maskinutleie.

Maskiner som skal leveres er som følger:

Modell Antall Vekt
Beltegravere
352FL 15 stykk 55 tonn
330FL 7 stykk 32 tonn
335 FLCR 1 stykk 36 tonn
Hjulgravere
M318F 2 stykk 19 tonn
Veghøvler
140M3 AWD 2 stykk ca 20 tonn
Hjullaster
962M 1 stykk 22 tonn
Tipp Trucker
772G 10 stykk 40 tonn

772g_2

38 Hæhre 3

Stikkord: