Conpot

BNS har kjøpt GMMs konkursbo

BNS-Gruppen har kjøpt konkursboet til containerselskapet GMM Container AS og GMM Holding AS med datterselskaper.

Etter oppkjøpet viser det seg at serveren til GMM mangler dessverre informasjon om blant annet ordrebekreftelser og innkjøpsordre. BNS håper nå på å få tilbakemelding fra kunder som har bestilt containere fra GMM.

– For oss er dette en fortvilet situasjon, sier salgs- og markedsdirektør Lars Chr. Steen i BNS-Gruppen. -Vi har ikke en fullstendig oversikt over kundene og hvilke ordre de forventer levert av GMM.

Ønsker informasjon fra kunder

BNS har nå fullt fokus på å skaffe denne informasjonen for å kunne levere bestilte containere med minst mulig forsinkelse. For å få til dette er selskapet takknemlig for informasjon fra kunder som har bestilt containere fra GMM.

Stikkord: