Sortimentet av oppvarmet arbeidstøy utvides nå før den kommende sesongen og inkluderer nå også en varmehoodie og en varmevest.

Med kraften fra m12 redlithium-ion batteri-teknologien fordeles varmen til alle kroppens kjerneområder. Kraftige varmeelementer i karbon er sydd inn mellom de isolerende lagene, så plaggene holder bedre på varmen. Dette eliminerer behovet for å ha mange lag tøy på under arbeidet.

Flere innstillinger

Den nye varmehoodien er produsert i bomull og ekstra fin polyester for for å tåle tøffe og kalde utendørsmiljøer. Med tre varmesoner på brystet og ryggen gir hoodien varme til brukeren gjennom en full arbeidsdag og eliminerer behovet for mange lag tøy. Tre varmeinnstillinger (høy, middels og lav) lar brukeren justere hoodien etter været og personlig preferanse. Om våren og høsten kan hoodien brukes som vanlig ytterplagg og om vinteren kan den brukes under ytterjakken, Hoodien holder ikke bare holder kroppen varm, men gjør også arbeidet enklere og sikrere.

Ny varmevest

Nytt for denne sesongen er den slitesterke varmevesten produsert i type 900 denier polyester som forsterker vestens mest sårbare slitesoner. Vesten kan sammen med resten av sortimentet både vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel . Tre varmesoner fordeler varmen i kroppen mens det kraftige stoffet er vindtett og vannavvisende for maksimal komfort.

– Å være klasseledende er alltid viktig for Milwaukee, også når vi snakker oppvarmet arbeidstøy. Vi tilstreber å utvikle tekstiler og teknologi som overgår brukerens forventninger, sier Thomas Møller, Trade Product Manager Milwaukee.

– Oppvarmet arbeidstøy gir brukeren fleksibilitet store deler av året og vi gleder oss til å tilby enda flere modeller og størrelser med enda legre driftstid i løpet av sesongen 2015/2016, sier han videre.

Felles batteri

Både på og utenfor arbeidsplassen leverer Milwaukees varmejakker varme hele dagen på en enkelt opplading. Produktene i sortimentet drives alle av M12 redlithium-ion batteriene og er dermed en del av M12 serien med over 65 verktøy som alle er kompatible med den samme batteriplattformen.
Alle varmejakker, vesten og hoodien kan vaskes i maskin og tørkes i trommel.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *