Conpot

Lover at Zanda Arktis er Norges råeste takstein

Kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den igjen blir forseglet med maling. Resultatet blir det Monier kaller den råeste betongtaksteinen noensinne – Zanda Arktis

Produksjonsmetoden gjør at den vakre overflaten holder lenger enn på noen annen betongtakstein. Farger og stil harmonerer med norske byggetradisjoner.

Stadig mer ekstremvær

Rapporter viser at været i vår verdensdel vil bli mer ekstremt i årene som kommer. Stormer, surt regn og kraftig nedbør vil prege værbildet. Viktigere enn noen gang tidligere er det å velge robuste takprodukter med riktig innfestning. I tillegg til ekstrem holdbarhet holder Zanda Arktis på snøen opp til 35° takvinkel, testet av SINTEF Byggforsk. I Norge er huseier ansvarlig for at snø og is ikke faller ned fra taket og skader folk eller gjenstander.

I tillegg til ekstrem produkttesting ved vårt tekniske senter i Tyskland har Monier testet Zanda Arktis på en utradisjonell måte, som man kan se i videoen over.

Spennende fargeutvalg

Zanda Arktis kommer i nye, spennende farger. Den har en mer glansfull overflate enn sin forgjenger Zanda Rustikk og leveres med et komplett taksystem i fargene Antikk Rød, Antikk Grå, Svart, Rød, Grå og Teglrød. Som alle Zanda-stein har den 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet.

Zanda har siden oppstarten i Norge i 1978 vært Norges mest populære takstein.

Hittil er det produsert mer enn 750 millioner Zanda-stein, nok til å dekke flere enn 500 000 norske hus. Det er den sterkeste og mest solgte taksteinen i Norge gjennom tidene.

Stikkord: