Conpot

Introduserer et ferdigoppsatt lystårn

Atlas Copco har lansert sitt nye QLB 02-lystårn, som gir en fleksibel belysningsløsning for behov innen arrangementer, fellesarealer og generell konstruksjon.

dbwsaeuw8yal2g10teryMed fire metallhalidlamper på 400 W kan QLB 02 trygt og effektivt lyse opp et område på opptil 2000 m².

Det nye lystårnet gir full fleksibilitet ved å gjøre det enkelt for brukeren å koble til en hvilken som helst strømkilde, inkludert reservestrøm, en elektrisk generator eller direkte inn i strømnettet. De enkelte lampene kan justeres manuelt for å sikre at det kun er lys der det er nødvendig, noe som bidrar til å sikre energieffektiviteten og redusere unødvendige kostnader.

For store områder kan opptil fire QLB 02-lystårn kobles til en enkelt strømkilde og gi brukerne full kontroll over belysningsbehovene sine. En programmerbar tidtaker lar brukerne velge mellom 84 av/på-programmer for å oppnå ønsket belysning – inkludert muligheten til å programmere lyset til å slå seg automatisk på om morgenen og av om kvelden.

Portabelt

– Det nye QLB 02-lystårnet er designet for enkelhet og fleksibilitet, noe som gir brukerne muligheten til å manøvrere lystårnet dit de ønsker, sa Sergio Salvador, leder for produktmarkedsføring av lystårn, innenfor Atlas Copcos Portable Energy-divisjon. – Alle enhetene er utstyrt med hjul, gaffeltrucklommer og et løfteøye, noe som gir brukerne en trygg og sikker måte å transportere lystårnet på. I tillegg er lystårnet så kompakt at opptil 32 enheter kan transporteres på en enkelt truck.

Med et manuelt løftesystem kan brukerne heve den syv meter lange masten til ønsket høyde for å oppnå maksimal lysstyrke. De fire stabilisatorene gjør at lystårnet er robust, både på flat eller ujevnt underlag, og det tåler vind på opptil 80 km/t. Den robuste rammen og metallkabinettet gir enheten ekstra beskyttelse.

Stikkord: