Conpot
  • Ultra grip max

DAF godkjenner Goodyear Ultra Grip Max-dekk som originalutstyr

DAF er den første lastebilprodusenten som godkjenner Goodyears nye Ultra Grip Max vinterdekk for lastebil som fabrikkmontert alternativ.

Operatører som bestiller nye DAF-lastebiler bygget fra uke 41 og fremover til bruk under strenge vinterforhold, kan nå spesifisere Goodyear Ultra Grip Max S styredekk og Ultra Grip Max D drivdekk i dimensjonene 315/70R22.5 og 315/80R22.5.

– Vi er svært glade for at DAF er den første produsenten som godkjenner vår nye serie av vinterdekk for lastebil som lanseres i år. Dette illustrerer den fremragende vinterytelsen til vår nye Goodyear Ultra Grip Max-serie av vinterdekk for lastebil, uttaler Peter Platje, direktør for OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. – Mobilitet er en nøkkelfaktor for nyttekjøretøy, spesielt om vinteren. Nå kan kundene få levert sine nye DAF-lastebiler med de beste dekkene for de verst tenkelige vinterforholdene – dette gjelder spesielt for kunder i Norden, Russland, Tyskland, Østerrike og Sveits, men også for alle andre.

Bedre grep

Den nye Ultra Grip Max-serien av vinterdekk for lastebil gir opptil 40 % bedre grep når dekkene er halvslitt og opp til 15 % lengre kjørelengde.

Ultra Grip Max S styredekk og Ultra Grip Max D drivdekk er spesiallagde vinterdekk for lastebil og er merket med både den offisielle vinterdekkmerkingen med fjell med 3 topper (3PMSF) og med M+S-symbol. Selv når drivdekkene er 50 % slitt , oppfyller de fremdeles kravene til 3PMSF-merking.

Med disse fremragende egenskapene bidrar Goodyears nye serie av vinterdekk for lastebil til å holde lastebilene i gang og gir trygghet for både sjåfører og vognparkoperatører.

Nye Ultra Grip Max S og D i dimensjonene 315/80R22.5 og 315/70R22.5 vil være tilgjengelig fra midten av 2015 i reservedelsmarkedet.

Stikkord: