Conpot

Bygger næringsbygg for Staples

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg AS har skrevet kontrakt med Anton B Nilsen Eiendom AS om oppføring av en kombinert lager- og logistikkbygning for Staples på Lahaugmoen utenfor Oslo.

– Vi er svært stolte av å igjen bli valgt som samarbeidspartner av Anton B Nilsen Eiendom AS. Oppdraget passer meget godt inn i vår satsning på utvikling og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et nytt godt samarbeid, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Norske Stålbygg.

Bygget på totalt 26.000 m2 BTA skal oppføres på Lahaugmoen i Skedsmo kommune. Den tidligere militærleiren gjennomgår nå en transformasjon til et nytt flott og sentralt beliggende næringsområde. Staples er som verdens største leverandør av kontor- og forbruksartikler leietaker av bygget som skal forsyne deres 22 butikker i Norge.

Norske Stålbygg skal gjennomføre prosjektet i et arbeidsfellesskap med Veidekkes bygg- og anleggsvirksomhet i Oslo. Byggearbeidene starter opp allerede i september, og bygget skal stå klart til å tas i bruk i mars 2017.

Oppdraget er verdt 173 MNOK ekskl. mva.

Stikkord: