6902-8704Bak lanseringen ligger et grundig forarbeid med intervjuer, workshops og tøffe tester. Resultatet er et helt nytt konsept med ulike buksefamilier som kommer til å sette en helt ny standard i markedet.

Det har gått nesten ti år siden Snickers Workwear lanserte sine i dag klassiske arbeidsbukser i 3-serien. Nå feirer bedriften 40 år og satser igjen på å vise sin ledende posisjon gjennom å lansere neste generasjons håndsverksbukser og med dette en rekke nye innovasjoner. Takket være det omfattende forarbeidet med dybdeintervjuer og workshops, etterfulgt av avansert designarbeid og tøffe produkttester er man overbevist om at de nye buksene har akkurat de egenskapene håndverkeren virkelig ønsker og har behov for.

Økt komfort

Med de nye buksene kommer også en rekke nye løsninger for økt komfort og funksjon. Det er alt fra nye materialkombinasjoner, stretchmateriale, smart ventilasjon og KneeGuard Pro som er Snickers Workwear sin nye generasjon avansert knebeskyttelse.

I en pressemelding uttaler selskapet:

– Noe som kom frem da vi intervjuet håndverkere var at de syntes det var vanskelig å finne riktig bukse etter behovet i det store utvalget. Dessuten viste det seg at mange håndverkere ikke hadde behov for alle avanserte funksjoner som til nå har vært en selvfølge på alle arbeidsbukser fra Snickers Workwear. På grunnlag av dette har de nye buksene ytterligere en viktig egenskap, nemlig at det er veldig tydelig og lett å forstå hva hver buksefamilie står for og hvilke type jobb den passer til.

Ruffwork og FlexiWork

Først ute er lanseringen av buksefamiliene RuffWork og Flexiwork. RuffWork er en solid bukse utviklet for tøffe jobber i krevende miljøer. Den kommer til og med i Denim utgave for de som liker jeans-looken. FlexiWork er en ekstremt behagelig høyteknologisk bukse i stretchmateriale for maximal bevegelsesfrihet. Tilgjengelig i butikker fra 1.september 2015.

Leave a comment