Conpot

Skal bygge 52 boliger på Ensjø i Oslo

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Gladengveien DA å bygge trinn to av naboprosjektene Verkshagen og Stålverkskroken på Ensjø. Byggingen av de 52 leilighetene skal utføres som en totalentreprise.

– Vi er meget godt fornøyde med igjen å være den foretrukne boligbygger for OBOS og Gladengveien DA på Ensjø. Når dette står klart vil vi ha ferdigstilt totalt 800 leiligheter og en stor skole i dette nærområdet, og vi gleder oss til oppstart av prosjektet, sier distriktsleder Hans Olav Sørlie i Veidekke Oslo.

Prosjektet får en blanding av to-, tre- og fireromsleiligheter på mellom 42 og 109 kvadratmeter. Byggene skal utføres i plasstøpt betong med prefabrikkerte balkong- og trappeelemen­ter. Fasadene blir hovedsakelig i murpuss med fasadeplater av aluminium. Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse, og i kjelleren blir det boder og parkeringsanlegg for biler og sykler.

Planlagt byggestart er første kvartal 2016, med innflytting i leilighetene fra tredje kvartal 2017. Kontrakten er på 100 millioner kroner ekskl. mva.

Stikkord: