Conpot

Nå starter Peabs arbeidsmiljøuke 2015

Mandag 31. august starter Peabs arbeidsmiljøuke 2015. Selskapets ledere forlater kontorlokalene og besøker minst 500 arbeidsplasser med mål om å skape dialog og engasjement for arbeidsmiljøspørsmål.

− Arbeidsmiljø er et av de absolutt viktigste fokusområdene vi har i Peab, alle dager, hele året. For å gi ekstra energi til det daglige sikkerhetsarbeidet gjennomfører Peab årlig en arbeidsmiljøuke der ledere og medarbeidere treffes i dialog på arbeidsplassene, sier Jesper Göransson, konsernsjef i Peab.

Gir kraft og energi

I Norge er kabalen for ledelsens arbeidsplassbesøk lagt. Det blir en uke med mye farting for administrerende direktør Jon Andersen i Peab AS. Han skal besøke en rekke arbeidsplasser over hele Østlandet, og gleder seg stort.

− Arbeidsmiljøuka er noe vi ser frem til hvert år. Da har vi åpne, ærlige og nyttige diskusjoner ute på prosjektene. Vi logger alle innspill, og har systematisk oppfølging av tiltak i etterkant. Den årlige arbeidsmiljøuka gir ekstra kraft og energi til det daglige HMS-arbeidet, fastslår han.

Peab arbeidsmiljøuke 2015 - Jesper Göransson

Stikkord: