Conpot

Offensiv satsning for Alfred’s Maskin & Utstyr

Fra sin base i Bodø har Alfred´s Maskin & Utstyr AS siden etableringen i 1998 utviklet seg til å bli en anerkjent og veldrevet forhandler av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

Som en del av en større strategisk satsning har Odin Gruppen i Bergen fra juli måned overtatt eierskapet til Alfred´s Maskin & Utstyr.

Odin Gruppen er engasjert innen personellutleie, shipping og industri. Kjøpet av Alfred´s Maskin & Utstyr AS representerer en offensiv satsning innen industriområdet.

– Ved kjøpet av Alfred´s Maskin & Utstyr får Odin Gruppen tilgang på kunnskap og kompetanse og får etablert et brohode for vår satsning innen maskiner og utstyr, sier Noralf Lekva, daglig leder i Odin Gruppen.

Utvider

Alfred´s Maskin & Utstyr vil videreføres med Alfred Johansen som daglig leder og parallelt utvides virksomheten ved etablering av avdelinger i Sogn & Fjordane, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark med tilhørende servicepunkter.

Som en del av satsningen er det også inngått en forhandleravtale med Wacker Neuson for salg av deres maskiner, utstyr og reservedeler i disse regionene.

Alfred´s Maskin & Utstyr AS er videre norsk importør av kraner fra Copma og Ferrari, samt eneforhandler i Norge av skuffer, skjær og annet utstyr fra kvalitetsprodusenten YPV.

Totalleverandør

Med et utvidet produktspekter som blant annet inneholder gravemaskiner, hjullastere, skjær, skuffer, løfteutstyr, kraner, arbeidstøy med mer ønsker Alfred´s Maskin & Utstyr AS å være en ”totalleverandør” som tilbyr eksisterende og nye kunder kvalitetsprodukter og innovative løsninger innen sektorer som bygg, anlegg, transport, maritim virksomhet og industri.

Stikkord: