Conpot

Solid Gear og Toe Guard er nye vernesko på det norske markedet

Investment AB Latour har via forretningsområdet Hultafors Group inngått en avtale om oppkjøp av Tradeport AB. Tradeport er et svensk firma som tilbyr premiumprodukter av vernesko og arbeidsklær.

SG80005_1 Polar MiljøSortimentet er bygget opp rundt varemerkene Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon. Tradeport har en omsetning på SEK 68 MKR og har 23 ansatte i Sverige.

Kvalitetsmaterialer

Solid Gear er vernesko utarbeidet i tett samarbeid med sluttbrukerne og produktutviklingen er basert på å tilfredsstille deres behov gjennom innovativt design, ny teknologi og best mulig materiale.

Solid Gear bruker bland annet det enkle BOA lukkesystem, Vibram såler som gir godt grep og slitesterkt Gore-tex materiale for å kunne tilby de beste verneskoene.

Bushido Glove er den mest allsidige verneskoen, den kombinerer sko, sandal og slip-in, har vibram såle og BOA lukkesystem. Vapor er en teknisk sko med Vibram såle, BOA lukkesystem og Cordura materiale.

Toe Guard står for kompromissløs sikkerhet og tidløst design til en rimelig pris. Målet er å gi markedet gode produkter til konkurransedyktige priser.

Fornøyde parter

– Tradeport og Hultafors Group passer veldig godt sammen med tanke på produktsortiment og geografi, og våre varemerker strever etter å holde våre kunder i forkant, sier Johan Hult, grunnlegger av Tradeport AB.

– Dette er et naturlig skritt for å bli ledende innenfor bygg- og industriutstyr for profesjonelle håndverkere, sier Alexander Wennergren Helm, VD for Hultafors Group. – Oppkjøpet av Tradeport styrker vårt tilbud av premium varemerker i riktig retning for å bli førstevalget blant forhandlere og håndverkere.»

Stikkord: