Conpot

Lilleseth Kjetting forbereder seg til vinteren

Etter 70 år på kjetting-markedet har Lilleseth Kjetting AS erfart en svært viktig ting, hver eneste vintersesong kommer årets første snø like brått på.

I disse dager forbereder bedriften sammen med sine forhandlere i hele landet seg på neste års sesong. Det gjør at kjetting forhandlere over hele landet står klare den dagen forbrukeren virkelig trenger kjettingene.

– Etterspørselen etter kjettinger kommer den dagen behovet kommer, og da har ikke kunden tid til å vente på levering. Dette er grunnen til at Lilleseth Kjetting har satset hardt på å ha ett helt komplett lager av alle sesongbetonte produkter som kjettinger, snøskuffer, skjær og så videre, sier Knut Arne Lilleseth som er daglig leder i selskapet.

Bedriften har nærmere 5 000 kvadratmeter lager, og med nær 70 års erfaring innen montering og tilpasninger av kjettingene gjør dette at forhandlere og deres kundene stort sett aldri opplever å ikke få varen de etterspør.

Lilleseth Kjetting as er kjent for sitt vide spekter av kjetting til landbruk, transport, anlegg og skogbruk. Lilleseth står blant annet bak utviklingen av lettkjettingen «Easy On» U-brodd 5,7/7mm som ble lansert tre sesonger tilbake. Kjettingen er kjent for sitt fantastiske grep og helt unike passform. Alle U-brodd-kjettingene er laget i borlegert stål, noe som gir Lilleseth kjettinger optimal slitestyrke og lang levetid

SONY DSC

Stikkord: