Conpot

Undervisningsbygg pusser opp Hellerud skole for 100 millioner

Undervisningsbygg har inngått en kontrakt med Klima og Bygg AS for nær 100 millioner kroner. Klima og Bygg skal rehabilitere Hellerud videregående skole både innvendig og utvendig. Arbeidene starter i høst og skal være ferdig juli 2017.

– Vi har inngått en samspillkontrakt som vi har gode erfaringer med når entreprenøren kommer tidlig på banen. Hellerud videregående trenger en omfattende oppgradering og nå står administrasjonsbygget og klasserombygget for tur, forteller prosjektleder Knut Vidar Gule i Undervisningsbygg.

– Vi er glad for denne kontrakten og ser fram til å sette i gang. Vi har spesialisert oss på rehabilitering med utskifting av tekniske anlegg. Hellerud skal få ny fasade, nye vinduer, nytt tak og nytt ventilasjonsanlegg. Innvendig skal gulv, tak og vegger oppgraderes. Dette er et prosjekt midt i blinken for oss, forteller daglig leder i Klima og Bygg AS, Svein Sævarang.

Stikkord: