– Hele teamet har æren for suksessen og alle detaljer teller. Kun det beste er godt nok av materiale, og vi er derfor veldig stolte over at Volvo Trucks er vår samarbeidspartner og sikrer trygg og sikker transport av utstyret, sier Petter Solberg i en kommentar.

Den nye trekkvogna som nå er tatt i bruk, erstatter en Volvo FH 540 4×2 – trekker som teamet har benyttet så langt.

– Klart vi hadde greid oss med en bil med langt mindre effekt, men så vel Volvo Trucks som teamet mitt ønsker kun det beste av det beste, sier Petter med et smil, før han klatrer opp på de to trekkvognene, den gamle og den nye, for å gjøre en «Van Damme»!

– Gratulerer med ny trekkvogn og lykke til med resten av sesongen, sier PR-sjef Torstein Magelssen i Volvo Norge ved overleveringen av den nye trekkvogna til Petter Solbergs team. Foto: Werner Juvik

Den nye trekkvogna er selvsagt utstyrt med det meste av utstyr og fremstår som en utstillingsmodell. Så tar gutta i temaet spesielt godt vare på den også; innbyttebilen er å anse som ny å se på.

– Klart vi er stolte over å ha det beste på markedet, og det er jo et lite signal om at kun det beste er godt nok for teamet, sier en av sjåførene, Stian Pettersen fra Elverum.

Bilen har Volvos sterkeste motor, en 16-liters, 6-sylindret rekkemotor koblet til Volvos egenutviklede automatiserte I-Shift girkasse. Motoren yter 750 hk og har et fantastisk dreimoment på 3550 Nm! I tillegg er bilen utstyrt med alle Volvos sofistikerte assistansesystemer for sjåføren som Lane Keeping, adaptiv konstantfartholder og sideradar for å oppdage trafikanter i blindsonen – for å nevne noe.

Denne doningen er vi stolte av, og den vil gjøre en kjempejobb for teamet, slutter regjerende verdensmester Petter Solberg

Leave a comment